StartpaginaHet verhaal van CravenDe creaturen van CravenSpeellijstVideoCastCreativesIn de persDownloadsFoto's

Algemeen:

Startpagina

Nieuws

Contact

Facebook

Twitter

Pers

Michel is afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst. In 1987 won hij de Pissuisseprijs.
Michel heeft zijn medewerking verleend aan uiteenlopende producties. Hij was medeoprichter van muziektheatergroep Michel en Martin en maakte daar de succesvolle producties Boys en Girls, De Grote Verwarring en Volle Maan. Hij speelde bij theatergezelschappen als het Zuidelijk Toneel, het Haarlems Toneel, het Muztheater en bij vrije produkties (o.a. Mephisto, Jane Eyre, de Boot en het meisje). Bij musicals als Ja Zuster Nee Zuster, Annie, Alladin, Anatevka, Oliver, Piaf, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, Grommel en de Antikerst, Fame , Footloose, Faya.

Michel Sorbach


Foto: Andy Doornhein

Bijzonder was zijn samenwerking met internationale gezelschappen waaronder Millennial Arts productions Inc New York (“Messiah”, in het kader van het Festival van de oude muziek) en een hoofdrol in de Indiase internationale voorstelling Bharati waarmee hij in Nederland (onder andere in het Concertgebouw in Amsterdam), Belgie, Duitsland en Oostenrijk optrad.

Michel speelde in vele drama en comedy series zoals Iris, Steil achterover, Goede tijden, slechte tijden, Volgens hem, volgens haar, Sam sam, Grijpstra en de Gier, Spangen, Jiskefet, 12 steden 13 ongelukken, Soekarno etc.
In films als Donna,donna, My blue heaven, Polonaise, Ver van familie, Vast (nog te verschijnen)

Michel spreekt tekenfilms en live action films in. Ook is hij werkzaam als docent zanginterpretatie en trainingsacteur. Eerder werkte Michel al voor Van Engelenburg in de reprise van de succesvolle productie » De Kleine Kapitein.